werknemer met bedrijf hoodie

Voordelen bedrijfskleding: hoe het de eenheid van werknemers kan verbeteren

Aangepaste bedrijfskleding is een geweldige manier voor bedrijven om hun branding te verbeteren en de eenheid van werknemers te bevorderen. Niet alleen geeft het werknemers een gevoel van trots en verbondenheid, maar het helpt ook om een consistent en professioneel imago voor het bedrijf te creëren.

Volgens een studie van de International Association of Clothing Designers and Executives zien bedrijven die investeren in aangepaste kleding voor hun werknemers een aanzienlijke toename in merkherkenning en klantentrouw. Uit het onderzoek bleek zelfs dat bedrijven die aangepaste kleding gebruiken een gemiddelde toename van 18% in merkherkenning zien.

Domus Reno, in een outfit gemaakt door De Print Bar. (Klik hier voor een offerte)

Maar de voordelen van aangepaste bedrijfskleding gaan verder dan alleen branding. Het kan ook de eenheid en het moreel van de werknemers verbeteren. Ze voelen zich meer verbonden voelen met hun bedrijf en waarschijnlijk trotser zijn op het werk dat ze doen. Uit een onderzoek bleek zelfs dat werknemers die aangepaste kleding dragen 12% meer kans hebben op een positieve houding ten opzichte van hun werkgever.

Kortom, investeren in aangepaste bedrijfskleding kan een aanzienlijke impact hebben op de branding van een bedrijf en de eenheid van de werknemers. Van een verhoogde merkherkenning tot een verbeterde werknemersmoraal, de voordelen van aangepaste kleding zijn onmiskenbaar. Als u het imago van uw bedrijf wilt verbeteren en de eenheid van uw werknemers wilt bevorderen, overweeg dan te investeren in aangepaste kleding. Met onze ervaring bij De Print Bar Antwerpen, begeleiden wij u door dit proces en leveren we eenheid bij uw werknemers.

Bron: https://www.iacde.net/

Leave a Comment