checklist

Werkkleding bedrukken: waarmee rekening houden?

Het maken van aangepaste bedrijfskleding is een populaire manier om de merkherkenning van uw bedrijf te verbeteren en de eenheid van werknemers te bevorderen. Er zijn echter een paar dingen die u in gedachten moet houden bij het maken van uw aangepaste kleding om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan uw behoeften en uw bedrijf effectief vertegenwoordigt.

  1. Imago en waardes: Bij het maken van aangepaste kleding is het belangrijk om rekening te houden met het imago en de waarden van uw bedrijf. Dit omvat zaken als kleuren, logo’s en zelfs unieke ontwerpen die de missie en waarden van uw bedrijf weerspiegelen. Dit zal helpen om een uniek en gedenkwaardig beeld voor uw bedrijf te creëren dat het effectief vertegenwoordigt.
  2. Materialen: De materialen die u kiest voor uw aangepaste kleding kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de algehele kwaliteit en duurzaamheid van de kleding. Het is belangrijk om materialen van hoge kwaliteit te kiezen die comfortabel en gemakkelijk te onderhouden zijn, en die bestand zijn tegen regelmatige slijtage. Geen zin om dit te moeten opzoeken? Bij De Print Bar, kennen wij kwaliteit, en selecteren we voor u de beste producten.
  3. Functie: Het is belangrijk om na te denken over de functie van de kleding bij het maken van je aangepaste kleding. Wordt het gedragen voor het werk of voor evenementen? Zal het gedragen worden door mensen die verschillende taken uitvoeren? Dit zal u helpen om de juiste stijlen, materialen en functies te kiezen die het beste voldoen aan de behoeften van uw werknemers.
  4. Maten en pasvorm: Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden bij het maken van aangepaste bedrijfskleding is de maat en pasvorm. Zorg ervoor dat u verschillende maten aanbiedt om alle werknemers tegemoet te komen, en houd rekening met zaken als bewegingsgemak en comfort bij het ontwerpen van de kleding.
  5. Kosten: Aangepaste bedrijfskleding kan duur zijn, dus het is belangrijk om rekening te houden met de kosten bij het maken van je kleding. Houd rekening met zaken als materialen, productiekosten en verzendkosten bij het maken van je aangepaste kleding om ervoor te zorgen dat het binnen je budget past.

Kortom, aangepaste bedrijfskleding kan een effectieve manier zijn om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten en de eenheid onder de werknemers te bevorderen. Het is echter belangrijk om zaken als imago en waarden, materialen, functie, maat en pasvorm en kosten in gedachten te houden bij het maken van uw aangepaste kleding om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan uw behoeften en uw bedrijf effectief vertegenwoordigt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.